fbpx

Sales en Marge rapportage

Overal en altijd inzicht in uw Sales en Marge data

Sales en Marge rapportage

Als bedrijf wilt u uw marge laten groeien, zeker als u een gezonde groeiambitie hebt of in markten opereert waarin de concurrentie stevig is. Dit kunt u doen door kritischer te kijken naar de kosten en hoe deze zich vertalen naar de prijzen van het productenaanbod. Maar elk bedrijf is verschillend: met een eigen strategie, doelstellingen en daarvan afgeleide kritieke prestatie indicatoren. Enerzijds biedt meer inzicht in de kostprijs vaak mooie kansen om de kosten te verlagen en daarmee de winstmarge te verbeteren. Anderzijds kunnen de acties die sales medewerkers moeten ondernemen ook verschillend zijn. Een Sales en Marge rapportage biedt de belangrijkste sturingsdata, zodat u altijd in control bent en tijdig veranderingen kunt doorvoeren.

Wij kunnen koppelingen maken met al uw databron(nen), en al deze data overzichtelijk visualiseren in een maatwerk rapportage, enkel en alleen voor uw organisatie. Precies zoals u het wilt zien, met de data die u interessant vindt. Benieuwd hoe dit proces precies verloopt of een demo inplannen? Kijk dan hier.

De Sales en Marge rapportage biedt u onder andere:

  • Omzet Analyse
  • Marge Analyse
  • Budget vs Analyse Analyse
  • Kosten Analyse
  • Regio Analyse
  • Analyse per medewerker

Demo Sales en Marge rapportage

Bekijk hieronder een voorbeeld van een Sales en Marge rapportage. De rapportage is interactief, dus probeer gerust het een en ander uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

We vertellen de mogelijkheden voor uw organisatie graag in een vrijblijvend telefonisch gesprek. Nieuwsgierig? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant in. We zullen daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en u te adviseren.