fbpx

Overal en altijd inzicht in uw data?

Samen creëren we het.

Creëer inzicht in uw data 

Data is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden bij de dagelijkse bedrijfsvoering van organisaties. Deze data is vaak, mede door de grote hoeveelheid, moeilijk te benaderen en ligt daarnaast verspreid door de gehele organisatie. Om deze reden wordt met veel data te weinig gedaan, terwijl het een schat aan waardevolle informatie biedt.

Wij kunnen meerdere databronnen realtime met elkaar verbinden, en overzichtelijk weergeven in op maat gemaakte rapportages. Hierbij richten wij ons op actuele cijfers en resultaten en kijken we naar de toekomst. Het management kan hierdoor tijdig trends en ontwikkelingen signaleren en het beleid hierop aanpassen.

Wij zorgen ervoor dat de door ons ontwikkelde rapportages naadloos aansluiten op de behoefte van de gebruiker. Onze rapportages bieden altijd en overal het gewenste inzicht.

Bekijk onze standaard rapportages voor Exact Online of onze maatwerk rapportages.

Inzicht

Met de rapportages van KPI Solutions heeft u altijd en overal inzicht in de belangrijkste prestatie indicatoren van de organisatie. Eenvoudig via uw mobiel, tablet of PC. Onze rapportages zijn helder en overzichtelijk en voor iedere gebruiker eenvoudig te begrijpen. Hierdoor bent u zelf in staat om belangrijke beslissingen over uw organisatie te maken, in plaats van deze aan iemand anders te moeten overlaten. Benieuwd wat onze klanten ervan vinden? Lees hun mening hier.

Verbanden

Onze oplossing biedt de mogelijkheid om nieuwe verbanden te leggen tussen financiële en niet financiële data. Hierbij richten wij ons op actuele trends, zodat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en tijdig kan bijsturen indien nodig.

Databronnen

Wij koppelen direct met iedere databron. Voor een overzicht van de meestgebruikte databronnen, klik hier.

Maatwerk

Door onze ruime ervaring zijn wij in staat om rapportages te ontwikkelen die voldoen aan uw bedrijfsspecifieke behoeften, en u inzicht geven in uw organisatie zoals u eerder nooit had.

Vrijblijvend gesprek met één van onze professionals? 

We vertellen de mogelijkheden voor uw organisatie graag in een vrijblijvend (telefonisch) gesprek. Nieuwsgierig? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant in. We zullen daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.