fbpx

Power BI Invantive cursus

Maak zelf een connectie met Exact Online en ga aan de slag!

Wilt u meer uit Power BI halen? 

Dat kan! Middels onze ééndaagse hands-on Microsoft Power BI basis cursus. Na deze cursus bent u in staat om zelfstandig:

 • Een directe koppeling te maken tussen Exact Online en Power BI middels de speciale koppeling genaamd Invantive Bridge Online
 • Een dashboard te maken met alle belangrijke bedrijfs- en stuurinformatie, die u altijd en overal kan raadplegen via uw smartphone, tablet en computer;
 • Data te structureren;
 • Veelgebruikte formules te schrijven;
 • Dimensietabellen, transactietabellen en berekende velden te gebruiken en te begrijpen;
 • Met behulp van visuele elementen de data duidelijk te presenteren en te analyseren.

Voor de basis cursus is geen voorkennis van Microsoft Power BI nodig. Wel is voorkennis van Microsoft Excel een pré. Heeft u ook al voorkennis van Power BI? Bekijk dan eens onze gevorderde Power BI cursus

Wat is Invantive Bridge Online?

Middels Invantive Bridge Online kunt u met slechts één muisklik informatie van Exact Online opvragen in Power BI en Excel (Power Query).  Bridge Online is uitermate geschikt voor ondernemers, (kleine) boekhoudmaatschappijen en grote accountantskantoren.

power-bi-training-cursus

Duur

Één dag

Benodigdheden

Eigen laptop

Inbegrepen

Koffie, thee, fris & lunch

Kosten

Vanaf €220,00 ex BTW.

Locatie

Oranjesingel 2, Nijmegen

Datum

Wordt in overleg bepaald

Wie kan deelnemen? 

Iedereen die meer wilt leren over Microsoft Power BI kan zich aanmelden om deze eendaagse cursus te volgen. Kortom, iedereen die:

 • Werkt met Exact Online
 • Wilt leren werken met Microsoft Power BI
 • Inzicht wil krijgen in zijn of haar onderneming
 • Inzicht wil krijgen in zijn of haar key performance indicators (KPI’s)
 • Rapportages wilt leren maken
 • Werknemers en/of afdelingen aanstuurt

Deze cursus wordt in samenwerking met Invantive verzorgt.

Aanmelden voor deze cursus?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Wat cursisten over onze cursussen zeggen

”Ik was een leek en nu een expert. Het beeld van Power BI is nu heel duidelijk. Zeer positief! Mooie locatie, goede trainer en veel praktische toepassingen doorgenomen.”

Maarten van Leeuwen – GetMonkeys

”Leuke en leerzame training. We hebben aan de hand van een praktijkcasus de opbouw van een rapport gemaakt. Het was prettig om samen te werken.”

Robert Pel – VHM | Accountants & Belastingadviseurs B.V.

”Waar ik Power BI nog niet eerder gezien had, maar wel ervaring heb met SAP Business Analytics, heeft Anton ons hierin goed op weg geholpen. Alle tijd genomen voor inhoud en vragen en een fijne setting. De kleine setting en de daardoor gerichte oplossingen hebben de verwachting van de cursus overtroffen.”

Bas – Vivare

”Ik kwam echt om de basis te leren en dat is precies wat je leert! We zijn lekker aan de slag kunnen gaan met Power BI en hebben kunnen stoeien met alle formules en knoppen. Deze basis levert je veel voordeel op denk ik als je echt vaker en meer het programma gaat werken.”

Ilja – WILTgroei

”Er hing een prettige en ontspannen sfeer. Het was fijn dat Anton afstemde op onze behoeften. Het is een goede basis voor de verder inzet van Power BI. Veel geleerd!”

Tim – WILTgroei