fbpx

Power BI Cursussen

Wegwijs worden binnen Power BI? Wij helpen je op weg! 

Altijd al wegwijs willen worden binnen Microsoft Power BI, of uw kennis en vaardigheden hiervan willen uitbreiden?

In onze eendaagse cursussen, gegeven door een ervaren en enthousiaste trainer, leert u alle ins en outs omtrent Microsoft Power BI. Na deze cursus bent u in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met Microsoft Power BI.

Wij bieden cursussen aan op verschillende niveaus. Zo hebben wij een basis-, en een gevorderde cursus ontwikkeld, zodat er voor iedereen een geschikte cursus is om te volgen. Zo is de basis meer gericht op het leren werken met Microsoft Power BI, inzicht krijgen in KPI’s van uw organisatie en rapportages leren maken. De gevorderde cursus richt zich meer op het maken van berekeningen, verschillende technieken en complexere visualisaties.

Ervaring van enkele van onze deelnemers

Ik was een leek en nu een expert. Het beeld van Power BI is nu heel duidelijk. Zeer positief! Mooie locatie, goede trainer en veel praktische toepassingen doorgenomen.

Maarten van Leeuwen – GetMonkeys

Leuke en leerzame training. We hebben aan de hand van een praktijkcasus de opbouw van een rapport gemaakt. Het was prettig om samen te werken.

Robert Pel – VHM | Accountants & Belastingadviseurs B.V.

Er hing een prettige en ontspannen sfeer. Het was fijn dat Anton afstemde op onze behoeften. Het is een goede basis voor de verder inzet van Power BI. Veel geleerd!

Tim – WILTgroei

Ik kwam echt om de basis te leren en dat is precies wat je leert! We zijn lekker aan de slag kunnen gaan met Power BI en hebben kunnen stoeien met alle formules en knoppen. Deze basis levert je veel voordeel op denk ik als je echt vaker en meer het programma gaat werken.

Ilja – WILTgroei