fbpx

Power BI Connectoren – Koppel uw software aan Power BI

Wilt u meer inzicht creëren in uw data en minder tijd kwijt zijn aan rapporteren? Koppel dan uw softwarepakket(en) middels een van onze connectoren aan Microsoft Power BI. Met onze Microsoft Power BI Connectoren koppelt u eenvoudig zelf met het softwarepakket welke uw organisatie gebruikt. Het maken van deze koppeling is erg gemakkelijk en snel te realiseren, technische kennis is dan ook niet noodzakelijk.

Nadat de connector een koppeling heeft gemaakt tussen uw softwarepakket en Microsoft Power BI, staat al uw data al in Microsoft Power BI geladen. Hierdoor kunt u direct aan de slag met rapporteren in Power BI en een start maken met uw eerste rapportages, het analyseren hiervan en het delen binnen uw organisatie.

Benieuwd of de connector voor Microsoft Power BI iets voor u is? We geven u de kans deze eerst vrijblijvend uit te proberen. Benieuwd hoe dit werkt? Selecteer hieronder uw gewenste pakket, en vraag de proefperiode aan. Direct aanvragen? Klik dan hier.

power-bi-training-cursus

Standaard connecties Power BI

Excel

Dropbox

Magento

Microsoft Dynamics NAV

Sharepoint Lists

XML

Google Analytics

Azure SQL Database

Access

Kadaster

Sendgrid

Github

MySQL

HD Insight

Exchange

Microsoft Dynamics CRM

CSV

UserVoice

SQL Server Analysis Services

Microsoft Dynamics Marketing

Salesforce

Azure Table Storage

Acumatica

Visual Studio Team Services

Circuit ID

Teradata

Active Directory

SQL Server

Twillio

IBM DB2

Text

Stripe

Sybase

SQL Sentry

Spark

Sweet IQ

Folder

Facebook

comScore

Azure Analysis Services

Marketo

Mandrill

Xero

Web Pages

Staat uw gewenste connector er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden van uw softwarepakket kunnen bespreken.