fbpx

Power BI Connector voor
Timetell

Connector
koppeling-timetell-powerbi-rapporteren

Functionaliteit en flexibiliteit. Wij houden ervan. Daarom hebben wij onze Power BI Connector voor Timetell zo ontwikkeld, dat u snel en eenvoudig een koppeling kunt maken met al uw data in Timetell.

Middels deze koppeling krijgt u een heel ander inzicht in uw data. Vanaf nu kunt uw data overzichtelijk inzien, structureren en optimaliseren. Daarnaast kunt u zelf eenvoudig financiële en niet-financiële rapportages opstellen.

Voordelen Power BI Connector voor Timetell:

 • Directe koppeling tussen Timetell Connector en Power BI
 • Realtime inzicht in uw Timetell Data
 • Rapporteren, consolideren en analyseren van 1 tot 100 administraties
 • Connectie met meer dan 150 dataplatformen en applicaties
 • Verbanden leggen tussen financiële en operationele data
 • Ontwerp en realisatie van bedrijfsspecifieke rapportages

Starten met de Power BI Connector voor Timetell?
De eerste maand mag u de connector geheel vrijblijvend uitproberen. Hierna betaalt u € 49,00 per maand (tot 1 administratie).

Meer dan 1 administratie? Dan betaalt u per administratie €25,00 extra. Wilt u meer dan 10 administraties koppelen? Dan hebben we speciaal voor u een verlaagd tarief. 

Mogelijkheden

Doormiddel van deze koppeling kunt u zelf eenvoudig dashboards inrichten die inzicht geven in uw Timetell data welke u graag gevisualiseerd ziet. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van de standaard ‘rapportages’ welke Timetell aanbied.

Wanneer de Power BI Connector gekoppeld is met uw data in Timetell, kunt u aan de slag! De connector geeft u 10+ mogelijke rapportage vormen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Inzicht in urenregistraties
 • Inzicht in planning
 • Inzicht in verlofregelingen

Naast de vele mogelijkheden om te rapporteren, biedt de koppeling u ook de mogelijkheid om een connectie te maken met meer dan 150 dataplatformen. Dit stelt u in staat om verschillende databronnen met elkaar te combineren. Hierdoor creëert u nieuwe en waardevolle inzichten voor uw organisatie

Hoe werkt het?

Met de Power BI connector voor Timetell wordt alle benodigde data (tabellen vanuit de administratie) dagelijks gerepliceerd in een bedrijfsspecifieke database. De Power BI Connector voor Timetell kan hierdoor praktisch alle gegevens vanuit Timetell benaderen voor rapportage doeleinden.

De gebruiker ontvangt een inlog om vanuit zijn of haar locatie de database te benaderen en de data te gebruiken voor rapportagedoeleinden. Doordat de administraties gekoppeld aan de gebruiker worden ingelezen, biedt dit direct de mogelijkheid om cijfers te consolideren.

Beveiliging

Veiligheid vinden wij erg belangrijk en is prioriteit nummer 1. We doen er alles aan doen om de veiligheid van alle data op het hoogst mogelijke niveau te beschermen en te waarborgen.

Om de veiligheid tijdens en met het gebruik van de connector te beschermen en te waarborgen gebruiken wij verschillende manieren.

Over de beveiliging van de server kunnen wij u het volgende melden:

 •  Onze server voldoet aan de eisen van Timetell en is conform industrie standaarden
 •  Dubbele authenticatie bij Timetell (middels gebruikersnaam/wachtwoord en pincode op mobiel)
 •  Dubbele authenticatie op de server (middels gebruikersnaam/wachtwoord en IP adres)
 •  Data staat beveiligd op een eigen Database Instance
 •  Enkel wij, en u zelf hebben toegang
Gratis uitproberen?

Vraag nu uw gratis proefperiode aan!

Eerst zien, dan geloven. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de
Power BI Connector voor Timetell 30 dagen, geheel vrijblijvend, uit te proberen.

Enthousiast? Vul dan uw gegevens in het contactformulier hiernaast in. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de proefperiode te laten starten.