fbpx

Power BI Connector voor Teamleader

Connector
teamleader-connector-power-bi

Functionaliteit en flexibiliteit. Wij houden ervan. Daarom hebben wij onze Power BI Connector voor Teamleader zo ontwikkeld, dat u snel en eenvoudig een koppeling kunt maken met al uw data in Teamleader.

Middels deze koppeling krijgt u een heel ander inzicht in uw data. Vanaf nu kunt uw data overzichtelijk inzien, structureren en optimaliseren. Daarnaast kunt u zelf eenvoudig financiële en niet-financiële rapportages opstellen.

Voordelen Power BI Connector voor Teamleader:

 • Directe koppeling tussen Teamleader Connector en Power BI
 • Realtime inzicht in uw Teamleader Data
 • Rapporteren, consolideren en analyseren van 1 tot 100 administraties
 • Connectie met meer dan 150 dataplatformen en applicaties
 • Verbanden leggen tussen financiële en operationele data
 • Ontwerp en realisatie van bedrijfsspecifieke rapportages

Starten met de Power BI Connector voor Teamleader?
De eerste maand mag u de connector geheel vrijblijvend uitproberen. Hierna betaalt u € 49,00 per maand (tot 1 administratie).

Meer dan 1 administratie? Dan betaalt u per administratie €25,00 extra. Wilt u meer dan 10 administraties koppelen? Dan hebben we speciaal voor u een verlaagd tarief. 

Mogelijkheden

Door middel van deze koppeling kunt u zelf eenvoudig dashboards inrichten die inzicht geven in uw Teamleader data welke u graag gevisualiseerd ziet. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van de standaard ‘rapportages’ welke Teamleader aanbied.

Wanneer de Power BI Connector gekoppeld is met uw data in Teamleader, kunt u aan de slag! De connector geeft u 10+ mogelijke rapportage vormen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Inzicht in urenregistraties
 • Inzicht in planning
 • Inzicht in verlofregelingen

Naast de vele mogelijkheden om te rapporteren, biedt de koppeling u ook de mogelijkheid om een connectie te maken met meer dan 150 dataplatformen. Dit stelt u in staat om verschillende databronnen met elkaar te combineren. Hierdoor creëert u nieuwe en waardevolle inzichten voor uw organisatie

Hoe werkt het?

Met de Power BI connector voor Teamleader wordt alle benodigde data (tabellen vanuit de administratie) dagelijks gerepliceerd in een bedrijfsspecifieke database. De Power BI Connector voor Teamleader kan hierdoor praktisch alle gegevens vanuit Teamleader benaderen voor rapportage doeleinden.

De gebruiker ontvangt een inlog om vanuit zijn of haar locatie de database te benaderen en de data te gebruiken voor rapportagedoeleinden. Doordat de administraties gekoppeld aan de gebruiker worden ingelezen, biedt dit direct de mogelijkheid om cijfers te consolideren.

Beveiliging

Veiligheid vinden wij erg belangrijk en is prioriteit nummer 1. We doen er alles aan doen om de veiligheid van alle data op het hoogst mogelijke niveau te beschermen en te waarborgen.

Om de veiligheid tijdens en met het gebruik van de connector te beschermen en te waarborgen gebruiken wij verschillende manieren.

Over de beveiliging van de server kunnen wij u het volgende melden:

 •  Onze server voldoet aan de eisen van Teamleader en is conform industrie standaarden
 •  Dubbele authenticatie bij Teamleader (middels gebruikersnaam/wachtwoord en pincode op mobiel)
 •  Dubbele authenticatie op de server (middels gebruikersnaam/wachtwoord en IP adres)
 •  Data staat beveiligd op een eigen Database Instance
 •  Enkel wij, en u zelf hebben toegang
Gratis proberen?

Vraag nu uw gratis proefperiode aan!

Eerst zien, dan geloven. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de
Power BI Connector voor Teamleader 30 dagen, geheel vrijblijvend, uit te proberen.

Enthousiast? Vul dan uw gegevens in het contactformulier hiernaast in. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de proefperiode te laten starten.