fbpx

Power BI Connector voor
Facebook Ads

Connector
facebook-ads-connector-koppeling-powerbi

Functionaliteit en flexibiliteit. Wij houden ervan. Daarom hebben wij onze Power BI Connector voor Facebook Ads zo ontwikkeld, dat u snel en eenvoudig een koppeling kunt maken met al uw data in Facebook Ads.

Middels deze koppeling krijgt u een heel ander inzicht in uw data. Vanaf nu kunt uw data overzichtelijk inzien, structureren en optimaliseren.

Voordelen Power BI Connector voor Facebook Ads:

  • Directe koppeling tussen Facebook Ads Connector en Power BI
  • Realtime inzicht in uw Facebook Ads Data
  • Unieke en nieuwe inzichten in uw data
  • Makkelijk uw ROI berekenen
  • Connectie met meer dan 150 dataplatformen en applicaties

Starten met de Power BI Connector voor FacebookAds?
De eerste maand mag u de connector geheel vrijblijvend uitproberen. Hierna betaalt u € 49,00 per maand (tot 1 administratie).

Meer dan 1 administratie? Dan betaalt u per administratie €25,00 extra. Wilt u meer dan 10 administraties koppelen? Dan hebben we speciaal voor u een verlaagd tarief. 

Mogelijkheden

Door middel van deze koppeling kunt u zelf eenvoudig dashboards inrichten die inzicht geven in uw Facebook Ads data welke u graag gevisualiseerd ziet. Hierdoor wordt het onder andere makkelijker om inzicht te krijgen in de gemaakte kosten en de opbrengsten (ROI). Daarnaast biedt het u de mogelijkheid om uw data uit Facebook Ads te combineren met data uit andere marketingpakketten en deze samen te voegen in Microsoft Power BI.

Naast de vele mogelijkheden om te rapporteren, biedt de koppeling u ook de mogelijkheid om een connectie te maken met meer dan 150 dataplatformen. Dit stelt u in staat om verschillende databronnen met elkaar te combineren. Waardoor u nieuwe en waardevolle inzichten creëert voor uw organisatie. Hierdoor wordt het makkelijker om beslissingen te nemen en eventuele veranderingen in de strategie aan te brengen.

Hoe werkt het?

Met de Power BI connector voor Facebook Ads wordt alle benodigde data  dagelijks gerepliceerd in een bedrijfsspecifieke database. De Power BI Connector voor Facebook Ads kan hierdoor praktisch alle gegevens vanuit Facebook Ads benaderen en inladen in Power BI. Hierdoor kun je direct aan de slag met het maken van een rapport en analyses.

Beveiliging

Veiligheid vinden wij erg belangrijk en is prioriteit nummer 1. We doen er alles aan doen om de veiligheid van alle data op het hoogst mogelijke niveau te beschermen en te waarborgen.

Om de veiligheid tijdens en met het gebruik van de connector te beschermen en te waarborgen gebruiken wij verschillende manieren.

Over de beveiliging van de server kunnen wij u het volgende melden:

  •  Onze server voldoet aan de eisen van Facebook Ads en is conform industrie standaarden
  •  Dubbele authenticatie bij Facebook Ads (middels gebruikersnaam/wachtwoord en pincode op mobiel)
  •  Dubbele authenticatie op de server (middels gebruikersnaam/wachtwoord en IP adres)
  •  Data staat beveiligd op een eigen Database Instance
  •  Enkel wij, en u zelf hebben toegang
Gratis proberen?

Zelf uitproberen? Vraag nu uw gratis proefperiode aan!
Eerst zien, dan geloven. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de
Power BI Connector voor Facebook Ads 30 dagen, geheel vrijblijvend, uit te proberen.

Enthousiast? Vul dan uw gegevens in het contactformulier hiernaast in. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de proefperiode te laten starten.