fbpx

Maak kennis met KPI Solutions

Over KPI Solutions

”Organisaties door middel van data beter inzicht geven in de prestaties van hun bedrijf.” Met dat doel begonnen we in 2016 KPI Solutions. Als business intelligence expert willen wij andere organisaties helpen hun data inzichtelijk te maken. Door opnieuw naar KPI’s te kijken, leiden wij onze klanten tot nieuwe inzichten. Ondernemen en doorpakken heeft ons altijd gemotiveerd: vooruitgang is dan ook onze belangrijkste drijfveer.

Voor ons is het belangrijk dat data vanuit verschillende afdelingen binnen een organisatie aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Wij streven naar het leveren van de beste oplossing voor het visualiseren en analyseren van prestatie-indicatoren, zodat er verbindingen gevonden kunnen worden tussen verschillende prestatie-indicatoren. Het doel: een organisatie de mogelijkheid geven om snel op deze indicatoren te reageren.

Onze professionals
Ze stellen zichzelf graag aan u voor

Met het oog op morgen

Wij geloven dat een organisatie waarden heeft aan de zachte kant van de organisatie en waardes heeft aan de harde kant van de organisatie: waarden vs. waardes. En de waarheid? Die ligt ergens in het midden. Wij streven er naar zo goed mogelijk te faciliteren in het organiseren van data.

De zachte kant en de harde kant van de organisatie worden gemeten en met elkaar in verbinding gebracht. Duidelijkheid, vertrouwen en plezier staan bij ons centraal. Bij KPI Solutions streven we naar een vertrouwelijke samenwerking, waarbij duidelijke communicatie en plezier voor ons vanzelfsprekend zijn.

Bij KPI Solutions kijken we verder dan de standaard financiële overzichten. Wij richten ons op de toekomst, in plaats van op informatie van vorig jaar. Hoe staat uw bedrijf er nu voor en wat heeft dit voor een effect op morgen? Wij gaan verder daar waar het softwarepakket ophoudt en benaderen de data vanuit meerdere dimensies.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De koffie staat klaar!