fbpx

Maak kennis met onze professionals

Over KPI Solutions

”Organisaties door middel van data beter inzicht geven in de prestaties van hun bedrijf.” Met dat doel begonnen we in 2016 KPI Solutions. Als business intelligence expert willen wij andere organisaties helpen hun data inzichtelijk te maken. Door opnieuw naar KPI’s te kijken, leiden wij onze klanten tot nieuwe inzichten. Ondernemen en doorpakken heeft ons altijd gemotiveerd: vooruitgang is dan ook onze belangrijkste drijfveer.

Voor ons is het belangrijk dat data vanuit verschillende afdelingen binnen een organisatie, zoals geluk voor HR, financiën en websitestatistieken aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Wij streven naar het leveren van de beste oplossing voor het visualiseren en analyseren van prestatie-indicatoren, zodat er verbindingen gevonden kunnen worden tussen verschillende prestatie-indicatoren. Het doel: een organisatie de mogelijkheid geven om snel op deze indicatoren te reageren.

vacature-data-analist-nijmegen

Over ons team

Partner / Power BI Professional 

”Ik ben Gino, mede-oprichter van KPI Solutions. Tijdens mijn werk als accountant, vroeg ik mij af of accountant wel het vak was wat ik wilde beoefenen. Ik zag hoeveel kennis data kon opleveren en hoe weinig MKB’ers hiermee doen. Niet omdat ze niet wilden, maar puur omdat dit niet inzichtelijk werd aangeleverd. Ik vond het belangrijk om hier iets in te veranderen en dat motiveerde mij om met KPI Solutions te beginnen. 

Ik kom uit een ondernemende familie; hard werken en doorzetten zit er dus al vanaf jongs af aan in. Ik wil graag gaan waar niemand anders gaat. Ik word gedreven door mensen die zeggen dat iets niet kan. Kan ik niet, dat ken ik niet. Voor alles is een oplossing te vinden”

Partner / Finance professional 

”Ik ben Ralph, mede-oprichter van KPI Solutions. Gedurende mijn opleiding HEAO Accountancy ben ik bij BDO Accountants begonnen, waar ik van stagiaire naar accountant ben doorgegroeid. Bij NOvAA (nu NBA) heb ik mijn accountantstitel gehaald.

In het werken bij KPI Solutions zit mijn passie voor het helpen van klanten. Van administratie tot strategie. Ik ben ervan overtuigd dat wij onze klanten kunnen helpen bij het maken van belangrijke bedrijfsbeslissingen. Mijn ervaring als accountant geeft mij de tools om de juiste vragen te stellen die leiden tot de kern van het probleem. En – niet onbelangrijk- tot een passende oplossing.”

Power BI Trainer / -Professional

Ik ben Anton, Power BI trainer en -professional bij KPI Solutions. Na mijn studie Financial Economics aan de Radboud Universiteit ben ik op verschillende plekken werkzaam geweest. Uiteindelijk heb ik gekozen voor KPI Solutions, waar ik mijzelf gespecialiseerd heb in Power BI.

In onze samenleving krijgt data een steeds belangrijkere rol. Hier kan veel voordeel uit worden gehaald. Bedrijven hebben een grote hoeveelheid data beschikbaar, maar niet altijd de kennis of kunde om hier informatie uit te halen. Ik vind het leuk en interessant om organisaties hiermee te helpen, zodat ze op basis van nieuwe inzichten tot actie kunnen overgaan.”

Power BI Professional

”Ik ben Nina, Power BI Professional bij KPI Solutions. Na mijn studie bedrijfskunde ben ik mijzelf door middel van een traineeship gaan specialiseren in de wereld van Business Intelligence. 

Binnen mijn werk als BI professional ben ik dagelijks bezig met het omzetten en visualiseren van data, tot overzichtelijke en bruikbare informatie. Het doel hiervan is om organisaties verder helpen door het creëren van nieuwe en andere inzichten. ”

Power BI Professional 

“Ik ben Jasper, Power BI Professional bij KPI Solutions. Na mijn studie (technische) Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente heb ik twee jaar bij een van de grootbanken gewerkt waar ik zag hoeveel data beschikbaar is bij bedrijven en hoe weinig men daar gebruik van weet te maken.  

Verschillende databronnen combineren tot informatie die voorheen niet beschikbaar was, is mijn specialiteit. Inzicht is de basis voor goede besluitvorming, en dataverzameling geeft de benodigde kennis om dit te kunnen bewerkstelligen. Vervolgens kunnen hier de juiste keuzes op worden gebaseerd, om continu te blijven verbeteren.”

Marketeer

”Ik ben Mabel, Marketeer bij KPI Solutions. Na mijn afstudeerstage binnen KPI Solutions succesvol te hebben afgerond, ben ik vol enthousiasme verder aan de slag gegaan.

Tijdens mijn werkzaamheden ben ik continu bezig met het analyseren en optimaliseren van onze data en het in de gaten houden van de markt. Het bedenken van strategische en operationele plannen hierop, om een bedrijf verder te laten groeien, vind ik fantastisch om te mogen doen.”

Power BI Professional 

Ik ben Joep, Power BI Professional bij KPI Solutions. Na mijn studie biomedische technologie aan de Technische Universiteit Eindhoven heb ik twee jaar als data manager bij een groot ziekenhuis gewerkt. Daar kwam ik er achter dat ik meer met de data wilde doen, met name op analytisch vlak. Zodoende ben ik nu werkzaam bij KPI Solutions om inzicht te brengen in de data van klanten.

Ik vind het leuk om ergens helemaal in te duiken en data stromen van begin tot eind te begrijpen. Het mooiste is als we handmatige, foutgevoelige en tijdrovende handelingen kunnen vervangen door geautomatiseerde processen die ook nog eens meer inzicht creëren. Het motiveert me daarbij enorm als dit een substantiële verbetering oplevert en werk uit handen neemt, zodat klanten zich weer kunnen focussen op de core business van hun bedrijf.

Power BI Professional 

Introductie volgt.

Joost Loosen 

Assistent Accountant / Financieel Data Analist 

Introductie volgt

Met het oog op morgen

Wij geloven dat een organisatie waarden heeft aan de zachte kant van de organisatie en waardes heeft aan de harde kant van de organisatie: waarden vs. waardes. En de waarheid? Die ligt ergens in het midden. Wij streven er naar zo goed mogelijk te faciliteren in het organiseren van data.

De zachte kant en de harde kant van de organisatie worden gemeten en met elkaar in verbinding gebracht. Duidelijkheid, vertrouwen en plezier staan bij ons centraal. Bij KPI Solutions streven we naar een vertrouwelijke samenwerking, waarbij duidelijke communicatie en plezier voor ons vanzelfsprekend zijn.

Bij KPI Solutions kijken we verder dan de standaard financiële overzichten. Wij richten ons op de toekomst, in plaats van op informatie van vorig jaar. Hoe staat uw bedrijf er nu voor en wat heeft dit voor een effect op morgen? Wij gaan verder daar waar het softwarepakket ophoudt en benaderen de data vanuit meerdere dimensies.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De koffie staat klaar!