fbpx

Marketing rapportage

Marketing rapportage 

Als Marketeer gebruikt u waarschijnlijk verschillende platformen om uw marketingactiviteiten uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan een platform voor uw websitestatistieken, campagnes, mailings, content enzovoorts. De resultaten van deze werkzaamheden worden per platform opgeslagen en kunnen dus lastig met elkaar vergeleken worden. Want wat levert uiteindelijk meer op? Is dat een e-mailcampagne of tóch de AdWords campagne?

Middels een Marketing rapportage laten wij uw platformen samen komen in één overzichtelijke rapportage, en zetten wij deze gegevens tegenover elkaar. Door het samen laten komen van deze platformen en deze data te combineren in heldere visuals, kunnen inzichten gecreëerd worden die u nooit eerder gezien heeft. Zo wordt het analyseren van deze verschillende platformen gemakkelijker gemaakt en houdt u meer tijd over voor uitvoering van uw strategieën.

Door deze unieke inzichten kunt u als Marketeer betere beslissingen maken welke meegenomen kunnen worden in de Marketingstrategie. Daarnaast stelt het u in staat om sneller in te spelen op mogelijke kansen en bedreigingen.

Wij kunnen koppelingen maken met al uw databron(nen), en al deze data overzichtelijk visualiseren in een maatwerk rapportage, enkel en alleen voor uw organisatie. Precies zoals u het wilt zien, met de data die u interessant vindt. Benieuwd hoe dit proces precies verloopt of een demo inplannen? Kijk dan hier.

De Marketing rapportage biedt u onder andere:

  • Bezoekers Analyse
  • Prestaties vs. gestelde doelen
  • Marketingdata combineren met de data van de Sales afdeling
  • Koppelen van verschillende systemen zoals Google Ads, Mailchimp, Google Analytics enz.

Demo Marketing rapportage 

Bekijk hieronder een voorbeeld van een Marketing rapportage. De rapportage is interactief, dus probeer gerust het een en ander uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

We vertellen de mogelijkheden voor uw organisatie graag in een vrijblijvend telefonisch gesprek. Nieuwsgierig? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant in. We zullen daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en u te adviseren.