fbpx

Het Marketing Dashboard

Creëer inzicht in al uw Marketingdata

Het Marketing Dashboard

Als Marketeer gebruikt u waarschijnlijk verschillende platformen om uw marketingactiviteiten uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan een platform voor uw websitestatistieken, campagnes, mailings, content enzovoorts. De resultaten van deze werkzaamheden worden per platform opgeslagen en kunnen dus lastig met elkaar vergeleken worden. Want wat levert uiteindelijk meer op? Is dat een e-mailcampagne of tóch de AdWords campagne?

Middels het Marketing Dashboard laten wij uw platformen samen komen in één overzichtelijke rapportage. Door het samen laten komen van deze platformen en deze data te combineren in heldere visuals, kunnen inzichten gecreëerd worden die u nooit eerder gezien heeft. Zo wordt het analyseren van deze verschillende platformen gemakkelijker gemaakt en houdt u meer tijd over voor uitvoering van uw strategieën.

Door deze unieke inzichten kunt u als Marketeer betere beslissingen maken welke meegenomen kunnen worden in de Marketingstrategie. Daarnaast stelt het u in staat om sneller in te spelen op mogelijke kansen en bedreigingen.

Het Marketing Dashboard biedt u onder andere:

  • Bezoekers Analyse
  • Prestaties vs. gestelde doelen
  • Marketingdata combineren met de data van de Sales afdeling
  • Koppelen van verschillende systemen zoals Google Ads, Mailchimp, Google Analytics enz.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

We vertellen de mogelijkheden voor uw organisatie graag in een vrijblijvend telefonisch gesprek. Nieuwsgierig? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant in. We zullen daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en u te adviseren