Onze KPI Solutions Summer Academy!

Speciaal voor de zomermaanden is onze KPI Solutions Summer Academy live! Gedurende de komende maanden zullen wij op diverse data Microsoft Power BI Cursussen geven. Deze cursussen zullen wij tegen sterk gereduceerd tarief aanbieden. Dé kans wanneer je in de zomermaanden niet stil wil zitten, maar vooruit wil gaan.

Voor wie is onze Summer Academy bedoeld?

  • Voor iedereen die zelfstandig wil leren werken met Microsoft Power BI;
  • Voor iedereen die inzicht wil krijgen in zijn of haar organisatie;
  • Voor iedereen die inzicht wil krijgen in zijn of haar KPI’s;
  • Voor iedereen die zelfstandig rapportages wil leren maken;
  • Voor iedereen die werknemers en/of afdelingen aanstuurt.

Cursusdata:

  • Woensdag 24 juli
  • Woensdag 7 augustus
  • Donderdag 22 augustus

De cursus is inclusief:

  • Certificaat
  • Naslagwerk

Cursusprogramma 

Gedurende deze ééndaagse hands-on cursus nemen wij u mee in de wereld van Microsoft Power BI. We beginnen ’s ochtends en werken toe naar het zelfstandig ontwikkelen van een rapportage. Aan het eind van de dag kunt u geheel zelfstandig een rapportage maken.

Data importeren

Zonder data geen rapportage. Vandaar dat we starten met het inladen van data binnen Power BI. U gaat zelf, stap voor stap, aan de slag om de juiste data in te laden.

Structureren van data

Wanneer de data ingeladen is, gaat u verder met het structureren hiervan. U gaat ervoor zorgen dat de data geordend en georganiseerd wordt, zodat deze gemakkelijk verwerkt kan worden.

Relaties leggen tussen tabellen

Wanneer alle data ingeladen en gestructureerd is, is het van belang om de data te verbinden aan elkaar.  U gaat zelf relaties leggen tussen de ingeladen tabellen binnen Power BI.

Calculated Columns en Measures

U gaat aan de slag met ‘Calculated Columns’ en ‘Measures’. U leert onder andere werken met Calculated Columns en leren hoe we zelf Measures kunnen schrijven. U leert veel voorkomende formules toe te passen.

Het werken met visuals

Power BI kent vele mogelijkheden om data te visualiseren. Tijdens de cursus staan we stil bij verschillende manieren van datavisualisatie en gaat u zelf visualisaties maken.

Uploaden naar Power BI Online

Nadat u tijdens de cursus zelf een rapportage heeft ontwikkeld, gaat u deze vervolgens uploaden naar online omgeving van Power BI. Na het uploaden naar de online omgeving kunt u uw rapport ook eenvoudig delen met collega’s.

Duur

Één dag (8 uur)

Datum

Keuze uit meerdere data

Praktische informatie 

Inbegrepen

Koffie, thee, fris & lunch

Kosten

25% korting op de normale prijs.

Locatie

Oranjesingel 2, Nijmegen

Benodigdheden

Eigen laptop

Aanmelden? 

Speciaal voor de KPI Solutions Summer Academy hebben wij onze cursus tijdelijk in prijs verlaagd. U ontvangt 25% korting! Enthousiast? Meld u dan nu aan voor deze ééndaagse, hands-on, cursus. Let op, vol = vol. Er zijn slechts enkele plekken per cursusdata beschikbaar.

*Bij minder dan twee aanmeldingen zal de cursus niet doorgaan. Getoonde prijzen zijn op basis van x aantal personen van één organisatie. Prijzen zijn exclusief BTW. Wijzigingen voorbehouden. 

Aanmeldformulier

Gewenste deelname datum