Onze klanten

Klanten van KPI Solutions

Bij KPI Solutions gaan wij verder dan alleen de ontwikkeling van dashboards.
Door onze jarenlange ervaring in de financiële sector zijn we instaat informatie te valideren en de klant te ondersteunen bij haar dagelijkse bedrijfsvoering.
De nieuw verkregen inzichten maken wij begrijpelijk door praktisch en hands-on advies.

Lees hieronder waarom onze klanten voor KPI Solutions hebben gekozen:

Power BI

Opus Coaching

 

“KPI Solutions begrijpt de business, geeft deskundig advies en stimuleert zelfregie bij bedrijfsanalyses en sturing. Middels de dashboards wordt in één oogopslag bedrijfsinformatie inzichtelijk. Met de manier van presenteren zijn gemakkelijk verbanden te leggen.”

Bolderman Excursiereizen

 

 

“De dashboards die voor ons zijn ontwikkeld ontsluiten direct informatie uit onze databases. Hierdoor hebben wij real-time inzicht in onze marges en boekingen. Voorheen dienden we deze informatie zelf uit de diverse systemen te downloaden en samen te voegen tot de gewenste informatie. Dit is nu verleden tijd!”

Wij werken graag samen met KPI Solutions. Het is een bedrijf met veel ambitie en kennis. “Kan niet” bestaat niet en dat snappen ze bij KPI Solutions.

Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven


“KPI Solutions heeft SBB in korte tijd een effectief, overzichtelijke en bruikbaar dashboard geleverd, waardoor wij onze klanten beter van dienst kunnen zijn bij presentaties en rapportages. Zij luisteren naar de klantvraag en zijn in staat om tijdens het ontwikkelproces tijdig zaken aan te passen waardoor een optimaal eindresultaat ontstaat.”

Valuepack

“De dashboards van KPI Solutions geven direct inzicht in de resultaten, zowel financieel als operationeel. Het maakt het sturen op KPI’s vanuit een overzichtelijk platform mogelijk. De mannen van KPI zijn tegendraads en houden van een goede discussie om tot een verbluffend resultaat te komen.”

Job Coach Connect

 

“Ik werk graag met KPI Solutions samen, omdat de dashboards ervoor zorgen dat ik alle managementinformatie in één overzicht heb. Daarnaast geven zij praktisch en hands-on advies.”

Nathan

 

“Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met KPI Solutions.”