fbpx

Altijd en overal inzicht in uw HR-data?

HR rapportage

Als HR manager wilt u graag adequaat over de meest actuele informatie beschikken, zodat u kunt anticiperen op de actuele status-quo. In veel gevallen wordt HR-informatie samengevat in een document en op de mail gezet om daarna te worden beoordeeld. Een rapportage specifiek voor de HR-afdeling en de managementlaag, dat niet alleen inzicht geeft in de samenstelling van het personeelsbestand en het verloop hiervan, maar ook in verzuimstatistieken en in groeicijfers op basis van bijvoorbeeld salariskosten.

De rapportage kan u vele belangrijke sturingsdata bieden, zodat u altijd in control bent en tijdig veranderingen kunt doorvoeren.

Wij kunnen koppelingen maken met al uw databron(nen), en al deze data overzichtelijk visualiseren in een maatwerk rapportage, enkel en alleen voor uw organisatie. Precies zoals u het wilt zien, met de data die u interessant vindt. Benieuwd hoe dit proces precies verloopt of een demo inplannen? Kijk dan hier.

De HR rapportage biedt u onder andere:

  • Samenstelling personeel
  • Personeelsverloop
  • Inzicht in loonkosten
  • HR Financiële Analyse
  • Absentie

Demo HR rapportage

Bekijk hieronder een voorbeeld van een HR  rapportage. De rapportage is interactief, dus probeer gerust het een en ander uit.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

We vertellen de mogelijkheden voor uw organisatie graag in een vrijblijvend telefonisch gesprek. Nieuwsgierig? Vul dan het contactformulier aan de rechterkant in. We zullen daarna zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken en u te adviseren.